طرز تهیه نان گردویی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه نان گردویی مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه نان گردوئی,نان گردویی,پخت شیرینی گردویی

مواد لازم برای ۴ نفر:


• زرده تخم مرغ                            ۲ عدد

 • وانیل                       ۱ قاشق مربا خودی

 • شکر                        ۲ قاشق سوپخوری

 • مغز گردو                   خرد شده ۳۰۰ گرم

روش تهیه نان گردوئی برای عید نوروز:

برای تهیه این شیرینی لذیذ داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاملا سفت و سفید شود سپس گردو ی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی با اشکال دلخواه و بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند شیرینی ها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

منبع : هانی شف
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه